Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli-bloemkoolschotel met kerriesaus recept
Broccoli-bloemkoolschotel met kerriesaus recept

Broccoli-bloemkoolschotel met kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden C. Blancheer de bloemkool en de broccoli ca. 2 minuten in kokend water met zeezout. Verhit de boter, bak hierin de sjalotjes, komijnzaadjes en een groot deel van de pompoenpitten licht aan. Roer de kerrie erdoor, dan de bloem en bak ca. 1 minuut. Voeg de melk toe en roer tot een gladde saus ontstaat. Neem de pan van het vuur en roer de eidooiers door de saus. Verdeel de broccoli en de bloemkool over de bodem van een ingevette ovenschaal. Schenk de kerriesaus erover, bestrooi met de kaas, de overige pompoenpitten en het brodkruim. Bak ca. 8 minuten in de oven. Serveer met krieltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli-bloemkoolschotel met kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven