Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine met mozzarella recept
Aubergine met mozzarella recept

Aubergine met mozzarella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de aubergine over de lengte in plakken van ca. 3 mm dik. Verwarm wat olijfolie in een ruime koekenpan en bak de plakken aubergine in porties aan beide kanten 1 a 2 minuten. Leg ze naast elkaar op een grote bakplaat. Bestrijk ze met tomatensaus en verdeel er de mozzarella en grana padano over. Bestrooi ze met wat zout en peper. Schuif de plakken aubergine in de oven en bak ze 10 tot 15 minuten, tot de kaas is gesmolten en goudbruin is. Serveer ze met knapperig brood en een grote groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine met mozzarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven