Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kokosmelkrijst recept
Kokosmelkrijst recept

Kokosmelkrijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


De rijst samen met de kokosmelk, water en het zout gaar koken, zie verpakking rijst. Wanneer de rijst aan de kook is draai dan de warmte naar beneden en laat op een middelmatige warmte de rijst gaar koken, wel af en toe roeren zodat de rijst niet verbrandt. Op het laatst voeg je de suiker toe.

Serveersuggesties

Lekker met kaneel of appelmoes, fruitmoes of een klodder jam. Koud als warm erg lekker. In de winter is het heel geschikt als hoofdmaaltijd.

Allergenen Informatie

Voor dit kokosmelkrijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven