Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
IJsbergsla met zoete dressingsaus recept
IJsbergsla met zoete dressingsaus recept

IJsbergsla met zoete dressingsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


IJsbergsla in stukken snijden, wassen en goed laten afdruipen. In de tussentijd maak je de dressing klaar. Meng het poedersuiker met het citroensap in de kom waarin je de sla wilt opdienen en roer goed door, het beste lukt dit met een vork. Er mogen geen klontjes ontstaan. Doe nu de ijsbergsla in de kom en meng alles goed door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ijsbergsla met zoete dressingsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven