Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensoester met mangosaus recept
Varkensoester met mangosaus recept

Varkensoester met mangosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf het vlees in met zout en peper en bak het in circa 6 minuten goudbruin en gaar. Maak de mango schoon, hou een paar mooie plakken achter voor de garnering en pureer de rest. Neem het vlees uit de pan, hou het warm onder aluminiumfolie en blus de bodem van de pan met de bouillon. Voeg de gepureerde mango toe en roer op een laag vuur door elkaar. Voeg de mosterdpoeder naar smaak toe. Hak de amandelen grof. Neem de korianderblaadjes van de takjes. Serveer de varkens oesters met de saus, garneer met de achtergehouden plakken mango en bestrooi met de amandelen en koriander.

Serveersuggesties

Proef de mangosaus en breng hem goed op smaak. Dat kan met zout en peper, maar ook met wat bouillonpoeder, een stukje van een bouillonblokje (verkruimeld), wat tabasco, enz enz. Laat de saus niet te lang doorkoken, want dan kan hij wat weeg van smaak worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensoester met mangosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven