Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensoester met asperges recept
Varkensoester met asperges recept

Varkensoester met asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil met een dunschiller de asperges van vlak onder het kopje naar beneden snijd ongeveer 2 cm van de onderkant af.
Smelt 20 gram boter in een hapjespan en voeg de asperges toe. Strooi er wat zout over en voeg het citroensap en 3 eetlepels water toe. Leg het deksel op de pan en stoof de asperges op laag vuur in 15 minuten beetgaar.
Verhit in een koekenpan 20 gram boter. Bestrooi de varkensoesters met zout en peper en bak ze op middelhoog vuur in circa 8 minuten op middelhoog vuur in circa 8 minuten mooi bruin en gaar. Keer ze regelmatig.
Schep de creme fraiche door de asperges en verwarm nog 3 minuten op laag vuur tot de asperges omhult zijn met een romige saus.
Schep op het laatste moment de basilicum en de peterselie erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe.
Serveer de varkensoesters op een bord met de asperges ernaast.

Serveersuggesties

Lekker met krieltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensoester met asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven