Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Valse snitzel , vlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem ieder speklap apart op een snijplank en leg er een stuk plastic folie over heen , sla met de achter kant van een pan of een speciale keuken hamer op de speklap tot hij redelijk dun is ,en doe dat ook met de volgende.
Kruid de speklappen aan beide kanten met peper en zout en eventuele andere kruiden (bijvoorbeeld paprikapoeder, kerriepoeder, chilivlokken) naar believen. Wentel dan de lappen eerst door de bloem en dan door het geklopte ei en als laatste door het paneermeel.

Bak de speklap op een niet te hoog vuur aan beide kanten mooi bruin, iedere kant ongeveer 5 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit valse snitzel , vlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven