Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Turkse pizza (Lahmacun) recept
Turkse pizza (Lahmacun) recept

Turkse pizza (Lahmacun)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui, paprika, peterselie en tomaat in kleine stukjes. Doe dit in de blender.
Voeg het mengsel van groente toe aan het gehakt.
Voeg hierbij ook de tomatenpuree en de zonnebloemolie toe.
Strooi het zout en rode peper over het gehakt heen.
Giet het water bij het gehakt in de kom.
Meng alles in de kom met elkaar door te kneden.
Doe het meel, margarine, gist, zout, water, melk en suiker in een kom.
Meng alle ingrediŽnten door te kneden totdat het deeg ronde vorm heeft gekregen.
Bedek het deeg (met een zak of doekje) en laat het rijzen voor 30 minuten.
Neem bolletjes deeg en rol deze uit met een deegroller.
Smeer wat van het gehakt over het deeg heen.
Laat de Lahmacun in een pizzapan of grill klaar worden. Dit duurt ongeveer 5 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit turkse pizza (lahmacun) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven