Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise groentencurry recept
Thaise groentencurry recept

Thaise groentencurry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een hapjespan en fruit de sjalotjes met de knoflook, gember en peper zachtjes 3 minuten. Roer de rijst erdoor en bak mee tot de korrels glanzen. Roer 550 ml water erdoor en voeg de stengel citroengras, de geraspte limoenschil en het bouillontablet toe. Breng alles aan de kook. Leg het deksel op de pan en stoof de rijst 25 minuten. Roer de peultjes, wortel en prei of bosui erdoor en stoof de rijst afgedekt nog eens 15 minuten. Voeg eventueel water toe als de curry te droog wordt.
Roer de rijst door en breng op smaak met vissaus en zout en strooi het basilicum erover.

Lekker met saté van kip of tahoe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise groentencurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Thaise groentencurry heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Mooi gerecht om te maken en te eten. Was geweldig.
    Jaccor gaf dit recept op 7 juni 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven