Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten tapanade recept
Tomaten tapanade recept

Tomaten tapanade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tomaten zodat je de vellen eraf kan halen en doe de tomaten dan in een staafmixer. Doe daar peper en zout bij en maal het fijn. Doe daarna het uitgeknepen knoflookteentje erbij. Zet de tapanade in de koelkast zodat het lekker op smaak komt en koel wordt. Serveer het op een stukje stokbrood of andere toast of broodjes en sprenkel er nog een goede olijfolie overheen.

Serveersuggesties

Eet dit lekker bij een BBQ of op een warme dag bij salade of tapas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten tapanade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven