Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tapas Tiramisu recept
Tapas Tiramisu recept

Tapas Tiramisu


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Klop 5 eetlepels poedersuiker door de room en vervolgens de mascarpone, het vanille extract en 3 eetlepels marsala.
Roer de resterende lepel suiker en de resterende marsala door de koffie.
Doop de lange vingers of wat kleine amarettini koekjes in het koffiemengsel en bekleed de bodem van de coupes ermee (breek eventueel de lange vingers in stukjes) schep er vervolgens een laag van het mascarpone mengsel op en herhaal dit tot de coupes gevuld zijn.
Sprenkel het resterende koffiemengsel erover en bestuif de bovenkant met de cacaopoeder.
Zet de coupes tenminste 20 minuten in de koelkast en steek vlak voor het opdienen eventueel nog 1 lange vinger in de tiramisu of leg er nog 2 amarettini koekjes op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tapas tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven