Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tapa van gamba's met pesto op krokante broodreepjes recept
Tapa van gamba's met pesto op krokante broodreepjes recept

Tapa van gamba's met pesto op krokante broodreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden C. Pers de gepelde knoflook uit boven 6 eetlepels olijfolie. Bestrijk de broodreepjes aan een kant met deze knoflookolie en rooster ze 5 minuten in de oven. Bak ondertussen de ontdooide gamba's 5 minuten in 2 eetlepels olie met wat kerriepoeder. Smeer de krokante broodreepjes in met wat pesto. Leg op elk broodplakje 1 plakje ei met daarbovenop 1 gamba en 1 olijf. Zet vast met een prikkertje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tapa van gamba's met pesto op krokante broodreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven