Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stokbrood met Indiaas gekruide kwark en aubergine recept
Stokbrood met Indiaas gekruide kwark en aubergine recept

Stokbrood met Indiaas gekruide kwark en aubergine


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aubergine en snijd hem in 16 plakken. Bestrooi de plakken met zout en laat het ongeveer 15 minuten intrekken. Spoel daarna de plakken af en dep ze droog. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de plakken aubergine in ongeveer 6 minuten aan beide kanten goudbruin. Bestrooi ze vervolgens met peper. Was alle kruiden en hak ze fijn. Roer de kwark los met de kruiden en het komijnpoeder. Breng het op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200C (hetelucht 180C). Snijd 16 plakjes van het stokbrood en rooster ze. Beleg het stokbrood met de aubergine en verdeel het kwarkmengsel erover. Garneer tenslotte met koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stokbrood met indiaas gekruide kwark en aubergine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven