Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse kleine gehaktballetjes met olijvendip recept
Spaanse kleine gehaktballetjes met olijvendip recept

Spaanse kleine gehaktballetjes met olijvendip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel het sjalotje en snipper deze fijn. Was de peterselie en hak de blaadjes fijn. Hak de olijven fijn. Roer in een schaal de mayonaise, crème fraîche, peterselie, olijven en peper tot een romige olijvendip Kneed in een kom het gehakt met de ei, paneermeel, sjalotje, chilisaus, zout en peper door elkaar. Verdeel het gehakt in 20 gelijke porties en draai er kleine balletjes van. Verhit de olie in de koekenpan en bak de balletjes in ongeveer 8 minuten rondom bruin. Laat de balletjes in ongeveer 6 minuten op een zacht vuur garen. Schep de balletjes op een schaal en serveer de olijvendip er in een schaaltje bij. Serveer de balletjes warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse kleine gehaktballetjes met olijvendip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven