Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees in portsaus recept
Rundvlees in portsaus recept

Rundvlees in portsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in niet te kleine blokjes. Ui fijn hakken. Knoflook persen. Olie verhitten in de pan. Vlees rondom bruin bakken. Ui en knoflook toevoegen en even mee bakken. Overdoen in een kookpan. Port en sinaasappelsap toevoegen. Kruiden toevoegen. Aan de kook brengen. Een paar uur rustig laten koken. Eventueel water toevoegen.

Allergenen Informatie

Voor dit rundvlees in portsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven