Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roquefort met noten tapas recept
Roquefort met noten tapas recept

Roquefort met noten tapas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De rozijnen in de rum weken in ongeveer 15 minuten. Uit laten lekken maar de rum bewaren. De kaas fijnprakken en dan de room en rum tot een gladde massa roeren. Dan de rest van de ingredienten erdoor mengen. Serveer op toastjes.

Serveersuggesties

Vind je roquefort te sterk van smaak, neem dan een zachtere kaas zoals Fourme d'Ambert. Je kunt ook Paturain gebruiken en dan hoeft er geen room bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roquefort met noten tapas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven