Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ricotta kruiden dipsaus met knoflooktoast recept
Ricotta kruiden dipsaus met knoflooktoast recept

Ricotta kruiden dipsaus met knoflooktoast


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de olijven, de dragon, bieslook, munt en citroenschil door elkaar en meng dan de ricotta erdoor. Breng op smaak met peper en roer goed door elkaar. Roer kort de pesto of tapenade door het ricotta mengsel om zo een marmereffect te krijgen en doe het mengsel in een serveerschaaltje. Verwarm de grill op de hoogste stand voor, grill de sneetjes stokbrood in ca. 1.5 minuten per kant goudbruin. Wrijf met de snijkant van de knoflook over de geroosterde toast en serveer ze met de dipsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ricotta kruiden dipsaus met knoflooktoast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ricotta kruiden dipsaus met knoflooktoast heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Deze staat verkeerd, in ricotta zit wel degelijk lactose :)
    J Vd Heuvel gaf dit recept op 5 december 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven