Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige zeevruchtensalade recept
Pittige zeevruchtensalade recept

Pittige zeevruchtensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de spaanse peper in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Pel de ui en knoflook en hak ze fijn. Roer in een kommetje een vinaigrette van ui, knoflook, spaanse peper, olijfolie, citroensap, peterselie, zout en vers gemalen peper. Schep de vinaigrette door de zeevruchten en zet de salade minimaal 2 uur in de koeling, zodat de smaken kunnen intrekken. Serveer de salade als tapa op kleine bordjes. Garneer met schijfjes citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige zeevruchtensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven