Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittig gevuld ei met avocado recept
Pittig gevuld ei met avocado recept

Pittig gevuld ei met avocado


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in ongeveer 9 minuten hard. Laat de eieren schrikken en pel ze. Snijd het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes en besprenkel ze met citroen om verkleuring tegen te gaan. Was en halveer de peper. Verwijder de zaadjes en snijd de peper in zeer kleine stukjes. Was de bieslook en knip het fijn. Pel de ui en snipper hem fijn. Halveer de eieren in de lengte, druk het eigeel eruit en prak dit fijn met een vork. Meng de rode peper, het bieslook en het eigeel door de avocado en voeg een paar druppels olijfolie toe. Breng op smaak met zout en peper. Vul de halve eieren met de avocadocrème en bestrooi het tenslotte met de gesnipperde ui.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittig gevuld ei met avocado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven