Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindaballetjes (kuli-kuli) recept
Pindaballetjes (kuli-kuli) recept

Pindaballetjes (kuli-kuli)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pinda`s in een droge pan. Hak ze met een klein scheutje olie fijn in de keukenmachine (of met de staafmixer) tot een gladde massa. Doe de massa over in een schaal en schep er de overtollige olie af. Verhit 1 theelepel olie en fruit de uitjes hierin glazig. Doe ze bij de pinda`s en maak het mengsel op smaak af met peper en zout. Roer goed door en maak er kleine balletjes van. Verhit een ruime hoeveelheid olie en frituur de balletjes gedurende 3 minuten. Even laten uitlekken op keukenpapier en heet opdienen.

Allergenen Informatie

Voor dit pindaballetjes (kuli-kuli) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven