Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Minigehaktballetjes met geroosterde paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng het gehakt in een kom met de ui,de knoflook, de helft van de oregano en de kaas. Voeg zout en peper naar smaak toe en vorm 20 balletjes van het gehakt.
Verhit de olie in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag Bak de gehaktballetjes rondom bruin. Doe dit evt. in porties en schep steeds de gebakken gehaktballetjes uit de pan.
Doe ze daarn allemaal weer in de pan.
Voeg de tomaten, de parika, oregano en zout en peper naar smaak toe en laat de gehaktballetjes ca 20 minuten sudderen tot ze zacht en gaar zijn. Serveer warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit minigehaktballetjes met geroosterde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven