Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflook aardappelen recept
Knoflook aardappelen recept

Knoflook aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


AArdapelen schillen en wassen. In gelijke stukken aan de kook brengen. De aardappelen mogen niet te gaar zijn. Afgieten en koud wegzetten. Mayonaise aanmaken met sjalotjes en knoflook. Selderij en peterselie fijnhakken. Door de mayonaise roeren. Op smaak brengen met peper en zout. De mayonaise af slappen met azijn. Aardappelen door de mayonaise roeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knoflook aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven