Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kastanje champignons gevuld met gamba's recept
Kastanje champignons gevuld met gamba's recept

Kastanje champignons gevuld met gamba's


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Haal de steeltjes van de champignons en hak deze fijn. Houd de champignonshoedjes apart. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook, voeg de gehakte champignons toe en bak deze tot het vocht verdampt is. Breng op smaak met zout en peper. Verhit de overige olie in een pan en bak hierin de gamba's, bestrooi ze met zout en peper. Haal de gamba's uit de pan en verwarm in de overgebleven olie de hoedjes van de champignons. Vul de hoedjes met het champignonmengsel en leg hierop de gamba, bestrooi met peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kastanje champignons gevuld met gamba's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven