Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasballetjes met port en noten recept
Kaasballetjes met port en noten recept

Kaasballetjes met port en noten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de verse roomkaas en roquefort op kamertemperatuur komen. Meng deze twee kaassoorten samen met de port en vers gemalen peper in de keukenmachine. Laat de massa vervolgens in de koelkast stevig worden. Vorm kleine balletjes van het kaasmengsel en rol deze door de gehakte hazelnoten. Lekker om met plakjes rozijnenbrood te serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaasballetjes met port en noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven