Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde mosselen recept
Gevulde mosselen recept

Gevulde mosselen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal vlees uit de schelpen en snijd dit fijn. Schik mosselschelpen op ´n groot bord wat in de oven of grill kan. (1 mooie schelp achterhouden) Olie in de koekenpan, ui en paprika erin smoren. Kruiden erbij en witte wijn. Even laten pruttelen. Mosselvlees erbij en 5 min. laten pruttelen Mengsel in de mosselschelpen doen. Met de overgebleven mosselschelp vormen uit de kaas steken en op het mossel mengsel leggen. Paprika poeder erop en grillen in de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde mosselen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven