Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde kipfilets met roomboter, citroen en dragon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruidenboter:
Pel en hak de knoflook fijn. Meng de knoflook, peper, dragon en peterselie door de boter. Pers de citroen en voeg dit ook aan de boter toe.
Kip:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts de eieren in een diep bord. Strooi in een ander bord de bloem en in een derde bord het paneermeel.
Snijd de kipfilets in en vul deze met de kruidenboter. Wentel de filets door de bloem, vervolgens door de eieren en tenslotte door het paneermeel.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak de filets tot ze goudbruin zijn. Leg de kipfilets in een ovenschaal en bak ze in de oven ca. 16 minuten op 160 graden tot de kip gaar is.
Snijd de kip in dunne plakken en serveer 2 stukjes per persoon op kleine bordjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kipfilets met roomboter, citroen en dragon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven