Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde paprika recept
Gemarineerde paprika recept

Gemarineerde paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden.
Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten en de steelaanzet. leg ze met de bolle kant naar boven op de bakplaat. Rooster de paprika's 27.5 minuten of tot de paprika's zwarte blazen hebben.
Leg de paprika's in een schaal en dek af met vershoudfolie.
Laat ze 15 minuten afkoelen. Trek het vel van de paprika's en snijd ze in repen.
Schep de olijfolie met de knoflook, de kappertjes en de tijmbladjes door de geroosterde paprika. Laat de paprika minimaal 1 uur marinern
Serveer de paprika in 2 tapasschaaltjes.

Tip: gemarineerde paprika is ook lekker door salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven