Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballetjes met tomatensaus voor tapas recept
Gehaktballetjes met tomatensaus voor tapas recept

Gehaktballetjes met tomatensaus voor tapas


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Meng het gehakt met het ei, de wijn, het broodkruim, de knoflook en peper en zout naar smaak. Rol van het gehakt ballejes ter grootte van een walnoot
Verhit de olie in een braadpan. Bak de gehaktballetjes rondom bruin aan. Bak de ui 1 minuut mee.
Voeg het blik gepelde tomaten toe en druk met spatel de tomaten stuk.
Schenk er 200 ml water bij en leg de laurierblaadjes in de tomatensaus
Breng aan de kook.
Draai het vuur laag en stoof de gehaktballetjes 2 5 minuten met het deksel op de pan in de tomatensaus. neem de laatste 5 minuten het deksel van de pan. Zodat de tomatensaus kan inkoken. breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de gehaktballetjes met de tomatensaus over 2 tapasschaaltjes en serveer warm of koud.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes met tomatensaus voor tapas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven