Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballetjes met ansjovisolijven recept
Gehaktballetjes met ansjovisolijven recept

Gehaktballetjes met ansjovisolijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui en knoflook fijnhakken. Gehakt verder aanmaken met peper, zout en pinchitos. Gehakt om de olijven doen en balletjes van rollen. voorzichtig bakken in de olie. Kerrie, ui en knoflook mee fruiten. Wat saffraan en water toevoegen of bouillon. De kruiden toevoegen. Rustig de gehaktballetjes gaar koken. Vlak voor het doorgeven de grof gesneden lenteui toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes met ansjovisolijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven