Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Escabeche de calamares (gemarineerde inktvis) recept
Escabeche de calamares (gemarineerde inktvis) recept

Escabeche de calamares (gemarineerde inktvis)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 1 liter water aan de kook met de wijn, de ui, de laurier en de peperbolletjes. Doe er de (niet ontdooide) inktvis bij. Laat 15 minuten zachtjes koken. Laat de vis goed uitlekken en doe hem in een kom met de knoflook. Kruid met peper, zout en paprikapoeder. Besprenkeetlepels met citroensap en olijfolie. Laat de inktvis afkoelen in de marinade. Strooi er de fijngesneden lente-uitjes over en schep om.

Serveersuggesties

Serveer als tapas en geef er knapperig stokbrood bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit escabeche de calamares (gemarineerde inktvis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven