Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Empanada met chorizo, rode paprika en tomaten recept
Empanada met chorizo, rode paprika en tomaten recept

Empanada met chorizo, rode paprika en tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een mix van ui, chorizo, tonijn, paprika, tomaat, suiker, chillivlokken, oregano, peterselie, knoflook en citroensap en breng op smaak met peper en zout. Steek rondjes uit de plakjes bladerdeeg en leg hierop aan 1 kant 1 eetlepel van het mengsel. Sla het rondje dicht, druk met een vork de randen aan en bestrijk met losgeklopt ei. Bak de empanadas in een oven bij 200 graden Celcius in ± 15 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit empanada met chorizo, rode paprika en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven