Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignons met zalm en geitenkaas recept
Champignons met zalm en geitenkaas recept

Champignons met zalm en geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. Snipper de halve ui fijn. Snijd de zalm in kleine snippers. Houd 8 stukjes zalm apart voor de garnering. Hol de champignons uit, hak de steeltjes en de inhoud van de champignons fijn. Meng het champignonhaksel, de zalm en de ui door de kaaskruimels. Breng op smaak met een mespuntje dille boter. Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak hierin de vulling van de champignons in ca. 5 minuten. Vul de champignons en zet ze in een lage ovenschaal. Zet ze ca. 10 minuten in de voorverwarmde oven totdat ze goudbruin en gaar zijn. Leg op elke champignon nog een stukje zalm en serveer ze warm. Zijn de champignons te groot om in één hap te eten, serveer ze dan met een vorkje er bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignons met zalm en geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven