Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Burritos recept
Burritos recept

Burritos


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gehakt rul.
In een andere pan bak je de paprika's, champignons, uitjes en knoflook gereed.
Als het gehakt rul is, voeg dan tomatenpuree en de gebakken groentjes bij. Kruiden met zout, peper, worchestersaus, ketchup , Mexicaanse kruiden en klaar is kees !!!! Let er een beetje op dat het geen te vloeibaar boeltje wordt, aangezien dan onze burritos anders gaan breken wegens "week".

TIP : Een manier om iets minder vloeibaar boeltje te hebben is dus je groentjes op een goed warm vuur 'te branden" ipv een half uur op een zacht vuurtje te laten stoven !

Om dan de burritos in de oven te bereiden:
De burrito eerst insmeren met een dun laagje zure room, in het midden een dikke streep saus leggen en dan de burrito toeklappen langs weerskanten en vaststeken met twee tandenstokers. Overdekken met geraspte gruyère en in de oven zetten : wij laten ze ongeveer 17.5 minuten bakken op 180°C.

Serveersuggesties

Lekker met: worteltjes sla tomaatjes mais

Allergenen Informatie

Voor dit burritos recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven