Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ansjovisspread met avocado recept
Ansjovisspread met avocado recept

Ansjovisspread met avocado


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden C. Snijd het ei met een eiersnijder in plakjes. Je hebt 6 plakjes nodig. Snijd de avocado in plakjes. Je hebt 6 of 12 nodig. Roer in een kopje de olie, knoflook, tijm en rozemarijn door elkaar en kwast hiermee de sneetjes brood aan beide kanten in. Leg de sneetjes op een bakplaat en rooster ze licht in ongeveer 6 a 8 minuten, 1 x omkeren. Ze hoeven niet bruin te worden. Laat ze daarna afkoelen. Meng ondertussen de sweet chilisaus met wat mayonaise en smeer hiermee elk sneetje aan één kant met een beetje mayonaisemengsel in. Leg op elk een paar blaadjes veldsla, dan een plak ei en hierop 1 of 2 avocadoplakjes verdelen en dan 1 a 2 ansjovisfilets er bovenop. Bestrooi met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ansjovisspread met avocado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven