Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse stoofpot met kruidenolie recept
Zomerse stoofpot met kruidenolie recept

Zomerse stoofpot met kruidenolie


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Pers de knoflook en versnipper de ui.
Laat boter in een grote kookpot smelten en bak de ui met knoflook glazig.
Voeg het vlees toe en bak bruin. Kruiden met peper en zout.
Snij de citroen in 4 stukken.
Giet de warme bouillon bij het vlees.
Kruiden met paprika en komijn. Meng de citroen er onder en laat min. 45 minuten afgedekt stoven.
Maak ondertussen de kruidenolie: snipper koriander, peterselie en munt en meng met de olijfolie.
Snij de tomaten in schijfjes
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
Snij de courgette in blokjes. Schil de krieltjes.
Voeg de tomaten, paprika's, aardappelen en courgette toe aan het geheel.
Giet het kruidenmengsel erover en laat nog 15 minuutjes sudderen.

Serveersuggesties

Kan makkelijk een dag van tevoren gemaakt worden. De tweede dag nog lekkerder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zomerse stoofpot met kruidenolie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven