Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte bonenschotel met stokbrood recept
Witte bonenschotel met stokbrood recept

Witte bonenschotel met stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hamlappen snijden. Ui snijden. Tomaat klein snijden. Vlees in zeef doen en bloem erover strooien. Boter in de pan doen en vlees bruin bakken. Ui en knoflook erbij doen. Tomaat erbij doen. Kruiden door het sap roeren en bij het vlees doen. In 90 minuten gaar sudderen. Af en toe roeren. Uitgelekte witte bonen erbij en goed doorwarmen. Serveren met stokbrood. Eventueel ook kruidenboter erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witte bonenschotel met stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven