Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte bonen a la Marianne recept
Witte bonen a la Marianne recept

Witte bonen a la Marianne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui snipperen en samen met de spekblokjes uitbakken totdat het allemaal mooi bruin is. Vlees in blokjes en ook even meebakken dat het rondom beetje bruin en dichtgeschroeid is. Peper en zout toevoegen naar smaak. 1 flinke eetlepel mosterd erbij doen en de uitgelekte ananasblokjes. Ca. 20 minuten op heel laag pitje gaar laten pruttelen. Witte bonen er bij doen en goed doorroeren en nog 10 minuten verwarmen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte bonen a la marianne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven