Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Winterse kip in de pot recept
Winterse kip in de pot recept

Winterse kip in de pot


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kippevleugels in een pot aanbruinen, zouten en peperen. Alle groenten schoonmaken, in grote stukken snijden en bij de kippevleugels voegen. Laurier, tijm, zout en peper bijvoegen. 2 deciliter water erbij, pot sluiten en half uurtje laten stoven. Te serveren met bruin brood. Kan ook in de snelkookpan bereid worden. Goedkope, gezonde schotel op een koude winterdag!!!!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit winterse kip in de pot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven