Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlees of vis in Hindoestaanse masala recept
Vlees of vis in Hindoestaanse masala recept

Vlees of vis in Hindoestaanse masala


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. vlees in stukjes snijden.
2. uien in kleine stukjes snijden.
3. olie in een braadpan verhitten.
4. uien en knoflook fruiten.
5. vlees toevoegen, goed aanbraden.
6. kokosmelk met tomatenpuree, komijn en masala toevoegen.
7. aan de kook brengen.
8. vuur, laag en laten sudderen tot het gaar is.
9. als laatste de in stukken gesneden tomaten en selderij door roeren en nog even laten meekoken.

Serveersuggesties

Smakelijk met rijst en een frisse komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vlees of vis in hindoestaanse masala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven