Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlaamse stoofpot met pruimen recept
Vlaamse stoofpot met pruimen recept

Vlaamse stoofpot met pruimen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de rundvleeskruiden over het rundvlees en laat even staan. Doe de boter in de braadpan en laat het op hoog vuur bruin worden en braad de stukken rundvlees op hoog vuur in de braadpan aan. Haal ze er uit en laat ze rusten op een bord. Bak in de jus de uiringen gelig en prop de kruidnagels in het vlees verdeelt. Blus de jus dan met 2 flesjes donker bier en doe de gesneden pruimen erbij. Doe het uitgebluste rundvlees er nu bij en laat het hele potje 3 uur stoven . Lekker met rode kool en aardappel puree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vlaamse stoofpot met pruimen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven