Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vijfschaft recept
Vijfschaft recept

Vijfschaft


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien snipperen en knoflook uitpersen. Wortel grof raspen of in kleine stukken snijden. Klokhuis van appels verwijderen en in kleine stukjes snijden. Vlees apart aanbakken tot het licht kleurt. In andere pan uien, knoflook en spekdobbels tot lichtbruin aanfruiten. Vlees, appel en wortel bij het uien- en spekmengsel doen. Een scheutje ketchup toevoegen. Goed roeren en zachtjes het vlees laten sudderen tot het gaar is. Als laatste de bruine bonen toevoegen in eerste instantie zonder vocht. Eventueel later iets toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vijfschaft recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven