Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vietnamese Runderstoof recept
Vietnamese Runderstoof recept

Vietnamese Runderstoof


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng vlees met sereh, chilipeper, suiker, djahe, kaneel, kerrie, nuoc mam, steranijs en zwarte peper. Marineer gedurende 1 uur. Roerbak het vlees 3 minuten en zet apart. Fruit knoflook en ui in wat olie. Doe vlees, bouillon en tomaat erbij en stoof gedurende 1 uur. Doe de ketjap, aardappel, wortel en radijs erbij en stoof 30 minuten, of tot vlees en groenten gaar zijn. Roer als laatste de basilicum erdoor en serveer bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vietnamese runderstoof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven