Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensvlees met wijn, gembersaus en gehakt recept
Varkensvlees met wijn, gembersaus en gehakt recept

Varkensvlees met wijn, gembersaus en gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met zout, peper en paneermeel en draai hiervan zo'n 40 balletjes. Uien pellen en in 8 stukken snijden.
De olie met de margarine verhitten, de balletjes rondom in 5 minuten bruin bakken en dan uit de pan doen. Nu de poulet bestrooien met zout en peper en in het zelfde bakvet de poulet ook in 5 minuten aanbakken. Uit de pan halen en in het zelfde vet de uien en paprika 10 minuten zachtjes stoven. De knoflook pellen en er boven uit persen. Toevoegen 1 deciliter water, tomatenpuree, kerrie, bakgember met nat, wijn, gehakt en poulet. Door elkaar roeren en 1,5 uur met deksel op de pan laten sudderen.

Serveersuggesties

Serveer dit gerecht met rijst, sla en perziken

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensvlees met wijn, gembersaus en gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Varkensvlees met wijn, gembersaus en gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ziet er weer heerlijk uit en smaakt ook erg goed, alleen de wijn vervangen, want die mag ik niet liefs jaccor
    Jaccor gaf dit recept op 23 november 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven