Varkensvlees met wijn, gembersaus en gehakt

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Meng het met , en en draai hiervan zo'n 40 balletjes.
  2. pellen en in 8 stukken snijden.
    De met de verhitten, de balletjes rondom in 5 minuten bruin bakken en dan uit de pan doen.
  3. Nu de poulet bestrooien met en en in het zelfde bakvet de poulet ook in 5 minuten aanbakken.
  4. Uit de pan halen en in het zelfde vet de en 10 minuten zachtjes stoven.
  5. De knoflook pellen en er boven uit persen.
  6. Toevoegen 1 deciliter water, , kerrie, bakgember met nat, , en poulet.
  7. Door elkaar roeren en 1,5 uur met deksel op de pan laten sudderen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel en wijn
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel en margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel en margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Varkensvlees met wijn, gembersaus en gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ziet er weer heerlijk uit en smaakt ook erg goed, alleen de wijn vervangen, want die mag ik niet liefs jaccor
jaccor 23 november 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
369 kcal
18%1476 kcal
Vetten
23 g.
32%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensvlees met wijn, gembersaus en gehakt