Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenspootjes recept
Varkenspootjes recept

Varkenspootjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de pootjes in met het Chinese poeder Maak een sausje van de ketjap, de geperste knoflook en gember (allebei in de knoflookpers). Giet het sausje over de pootjes en laat ze er een uurtje in staan Braad de pootjes daarna heel voorzichtig in de boter (niet laten aanbranden) Voeg de rest van het sausje toe, samen met een kleine 1/2 liter water. Laat het geheel 2.5 uur zachtjes stoven. Voeg desgewenst een beetje zout toe.

Serveersuggesties

Indien er nog wat haartjes op zitten, kan je die eraf branden boven de gasvlam. Daarna goed afspoelen met koud water en droog deppen met keukenrol. Persoonlijk vind ik dit lekker met witte rijst. Er hoeft voor mij geen groente bij maar je kan er bijvoorbeeld toemis boontjes bij eten.

Allergenen Informatie

Voor dit varkenspootjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven