Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkens blanqcet recept
Varkens blanqcet recept

Varkens blanqcet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in kleine stukjes en breng aan de kook in 1 liter water samen met de kruiden gedurende 1,5 uur. Maak ondertussen kleine balletjes van het gehakt en snijd de wortelen in brunoise. Voeg nu de wortelen bij het vlees en laat deze een 1/2 uur meekoken om daarna de vlees balletjes ook in de kookpot te doen voor een 10 tal minuten. Giet alles door een zeef en bewaar het kookvocht. Maak nu een roux met de boter en de bloem en het kookvocht en kruid af. Laat een beetje opkoken en voeg dan de room erbij en opnieuw een beetje laten opkoken en dan mag het vlees en de wortelen bij de saus. Even omroeren en klaar is kees. Een paar lepels op het bord met enkele kroketjes en afwerken met gehakte peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkens blanqcet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven