Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Traditionele hachee recept
Traditionele hachee recept

Traditionele hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Riblappen droogdeppen. Inwrijven met bloem. Zout en peper erop. Inwrijven met grove mosterd en in blokjes snijden.
Uien in grote ringen snijden.
Vlees aanbraden in roomboter. Na 5 minuutjes kunnen de uien erbij.
Als het vlees rondom bruin is de laurierblaadjes, kruidnagel, eetlepel appelstroop, een scheut rode wijnazijn, nog grotere scheut rode wijn, een theelepeltje koekkruiden en het bouillonblokje toevoegen.
Aanvullen met water tot het vlees net onder staat.
Nog een beetje zout en peper erbij en uurtje of vier laten pruttelen.

Allergenen Informatie

Voor dit traditionele hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Traditionele hachee heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Nog lekkerder is i.p.v. koekkruiden, kruidkoek van snelle Jelle te gebruiken.
    Hennie gaf dit recept op 4 maart 2012 5 uit 5 sterren
  • In plaats van een theelepel koekkruiden, kun je ook 2 plakjes peperkoek gebruiken ... deze bind ook meteen de saus van de hachee.
    Azuro gaf dit recept op 3 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven