Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagine gehakt met ei recept
Tagine gehakt met ei recept

Tagine gehakt met ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng het gehakt met van de ui (fijngesnipperd)en de helft van het bosje (fijngehakte) peterselie. Voeg er het paprikapoeder, het komijnpoeder en zout en zwarte peper naar smaak aan toe en vorm er vervolgens kleine balletjes van. Hak de tomaten fijn en bedek de bodem van een tagine er mee. Bestrooi het met het fijngehakte restant van de ui en de peterselie en zout en zwarte peper naar smaak. Laat het geheel vervolgens 5 tot 10 minuten zachtjes smoren op laag vuur en doe er een half glas water bij als de saus niet smeuiig genoeg is. Doe er dan de gehaktballetjes bij, zet het deksel er weer op en laat alles ongeveer 15 minuten zachtjes koken. Als de gehaktballetjes gaar zijn, breek er dan de eieren boven. Laat de eieren met het deksel er op stollen. Opdienen met grote stukken Marokkaans brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagine gehakt met ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven