Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofvlees in donker biersaus recept
Stoofvlees in donker biersaus recept

Stoofvlees in donker biersaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bak in een grote pan het stoofvlees zodat het een bruin krokant jasje heeft. Neem een presspot, zet op een hoog vuur(6), doe de olijfolie erin en bak de gesneden ajuin tot hij bruin ziet. Doe het stoofvlees, de laurierblaren, het zout (naar eigen smaak), de peper en de mosterd erbij. Sluit de pot. Als de presspot op zijn kookpunt is, zet hem dan op stand 3 en laat 45 minuten koken. Laat de stoom weg onder de koude kraan. Proef of er voldoende zout en peper in is en dik aan met maiszetmeel express. Dien op met witloof in mayonaise en frietjes of kroketten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofvlees in donker biersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stoofvlees in donker biersaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Sinds kort ben ik ook coeliakie patiŽnt, ik had graag stoverij klaar gemaakt, dank voor het recept. Ik had een vraag tafelbier is dat gluttenvrij? Ik ging mongool bier toevoegen. Dank u wel Christia... Lees reactie
    Dewaele Christiane gaf dit recept op 30 april 2013 5 uit 5 sterren
  • Er ontbreken ingredienten in de beschrijving van het recept.
    Kookster gaf dit recept op 15 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven