Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpotje met zoete aardappel, witte wijn en prei recept
Stoofpotje met zoete aardappel, witte wijn en prei recept

Stoofpotje met zoete aardappel, witte wijn en prei


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in partjes. Pers de knoflook. Snijd de prei in ringen. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Meng in een diep bord de bloem met zout en wentel het vlees erdoor. Verhit 1,5 eetlepel boter in een braadpan. Bak het vlees rondom bruin en neem het uit de pan. Voeg de rest van de boter toe aan het achter gebleven bakvet en fruit de ui met knoflook en prei. Voeg al roerend het vlees toe met de mosterd, bouillon, wijn, honing en kaneel. Breng het geheel aan de kook. Laat het gerecht afgedekt 1,5 uur op laag vuur sudderen. Voeg de aardappelblokjes toe en laat het 20 minuten afgedekt mee garen. Verwijder de pijpkaneel en breng het gerecht op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofpotje met zoete aardappel, witte wijn en prei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stoofpotje met zoete aardappel, witte wijn en prei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Volgens mij klopt er iets niet met de opgegeven tijd, maar lijkt wel erg lekker, zal het zeker een keer gaan maken.
    Jansen gaf dit recept op 5 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven