Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpotje met rode wijn recept
Stoofpotje met rode wijn recept

Stoofpotje met rode wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukken. Zeef de bloem. Bestrooi het vlees met zout. Verhit de boter met olijfolie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Voeg al roerend de bloem toe en laat de bloem iets kleuren. Voeg al roerend de wijn met laurierblad toe. Laat het geheel afgedekt op laag vuur in 3 uur gaar stoven. Breng het gerecht op smaak met zout en verwijder het laurierblad.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpotje met rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven